Arbeta hos Ingria AB

Du har möjlighet att jobba flexibelt t tex från enstaka tillfällen vid sidan av en deltidsanställning eller i den omfattningen du önskar. Det är du som bestämmer!

Vi Söker:

Ingria AB söker dig sjuksköterska som är flexibel, stresstålig, har goda yrkeskunskaper samt kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

  • Du väljer helt själv var och när du vill arbeta
  • En bra ersättning är en självklarhet

Vi är en glad grupp sjuksköterskor som träffas även på fritiden.

Varje år gör vi studiebesök för att öka vår kompetens och utveckla verksamheten. Se mera under rubriken aktuellt för information om dessa resor.

Hos oss får du ett flexibelt och omväxlande arbete med nya utmaningar.

Sommarrekryteringen för 2024 har börjat. Ta kontakt om du är intresserad. Skicka din ansökan via e-post till info@ingria.com

Operationssjuksköterska

Vi söker operationssjuksköterskor.
Vi behöver dig som är van att arbeta med instrumenter. Vi erbjuder arbete hos vår kund i centrala Stockholm. Arbete är på dagtid från måndag till fredag. Du har möjlighet att välja vilka dagar/perioder du vill arbeta. Om du inte bor i Stockholm, kan vi ordna boende för dig.

Här får du möjlighet för flexibelt arbete med konkurrenskraftig lön längre fram eller enstaka perioder om så önskas. Du kan börja omgående.

Kontakta oss gärna på: info@ingria.com för mer information, vänligen bifoga CV. Vänligen se under kontakt om du vill nå oss via telefon.

Ingria AB är ett bemanningsföretag inom vården auktoriserat av bransch- och arbetsgivarorganisationen Bemanningsföretagen. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor utfärdare av Bemanningsföretagen.

Vår mål är att vara den bästa arbetsgivaren för sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor genom flexibilitet, personlig kontakt, utbildning samt konkurrenskraftig lön.

Jourtelefon

073 – 937 77 44

Auktoriserat Bemanningsföretag - logga

Kontaktpersoner

Sonja Aspinen, VD

073 9377744

sonja.aspinen@ingria.com

Teemu Aspinen, VVD

073 5561715

teemu.aspinen@ingria.com

Marianna Wathén, HR

070 5086600

marianna.wathen@ingria.com

Kontaktuppgifter

Ingria AB
c/o Aspinen
Semaforvägen 55
132 53 Saltsjö-Boo
Sweden

Jour: 073 – 937 77 44

E-post: info@ingria.com