Ingria Ab presenterar sin nya utbildningsansvarig Saija Heikkinen.

Hej!

Jag heter Saija. Jag tog examen som sjuksköterska året 2008 och efter det jobbade jag nästan 10 år på intensivvårdsavdelningen i Åbo. Jag är också utbildad simuleringsinstruktör samt instruktör för återupplivningsgrupp på IVA. 2006 gjorde jag en stor ändring i mitt liv och flyttade till Sverige där jag började min karriär som bemanningssjuksköterska inom Ingria ab. Efter ett gott samarbete och nya utmaningar är jag på denna väg fortfarande! Nu i somras 2018 började jag som utbildningsansvarig inom Ingria ab.

Roligaste att jobba med Ingria ab är naturligtvis bästa kolleger och management, våra årliga studieresor samt trevliga kunder inom t.ex. operation, ASIH samt vårdcentraler.

På fritiden gillar jag att gymma, vara ute i naturen, resa, dyka och köra motorcykel. Jag provar gärna nya saker och är en spontan person! Jag tror att man lär sig hela sitt liv och det är därför jag är intresserad om inlärningsprocessen. Det är underbart att leva och njuta av ditt eget liv när jobbet ger dig friheten. Jag ser fram emot att träffa dig på jobbet och förhoppningsvis kan du lära dig något av mig!

”Målet – Verktyg – Process”

Saija Heikkinen
Utbildningsansvarig
saija.heikkinen@ingria.com
Ingria Ab

admin

Jourtelefon

073 – 937 77 44

Auktoriserat Bemanningsföretag - logga

Kontaktpersoner

Sonja Aspinen, VD

073 9377744

sonja.aspinen@ingria.com

Teemu Aspinen, VVD

073 5561715

teemu.aspinen@ingria.com

Marianna Wathén, HR

070 5086600

marianna.wathen@ingria.com

Kontaktuppgifter

Ingria AB
c/o Aspinen
Lingvägen 197, kv
123 61 Farsta
Sweden

Jour: 073 – 937 77 44

E-post: info@ingria.com